Het juiste voer is essentieel voor de kwaliteit van het vlees. Elke schapenhouder bepaalt zelf wat de beste voeding is. Zo is dat vaak een mix van maïs, suikerbiet, granen en grassoorten. En kruiden mogen niet ontbreken. Want de kruiden die een lam eet, proef je direct terug in het vlees.

Goed geregeld

Goed geregeld

Hoe beter de leefomstandigheden van het lam, hoe beter de kwaliteit en de smaak van het vlees. Dat betekent vooral: genoeg beweging. Eigenlijk is dat bij elke schapenhouderij in Nederland goed geregeld.

Veel lamsvlees is bovendien afkomstig van boerderijen waar men schapen ‘erbij doet’. Geen grote kuddes dus, maar kleine aantallen schapen. Die alle tijd en ruimte krijgen om lekker in de wei te grazen. En dat proef je!

 

  •  

    Lamsbiefstuk 

     
  •  

    Lamsbout 

     
  •  

    Lamsbraadstuk 

     
  •  

    Lamsbraadstukje 

     
  •  

    Lamsfilet 

     
  •  

    Lamsgehakt 

     
  •  

    Lamsgehakt 

     
  •  

    Lamshaas 

     
  •  

    Lamskotelet 

     
  •  

    Lamsrack 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsrollade 

     
  •  

    Lamsschenkel 

     
  •  

    Lamsshoarma 

     
  •  

    Lamsstooflap 

     
  •  

    Lamsstoofvlees 

     
  •  

    Lamszadel 

     
  •  

    Pompoentje 

     
  •  

    Wang en tong 

     
  •  
  •  

Jeroen Keizer, Keurslager

Dorpstraat 26
5386 AM Geffen
073-5325891
Verstand-van-lekker-vlees

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten